Att investera i guld är en långsiktig och trygg investering.  Investering i fysiskt guld är en av världens äldsta sparformer och en av de största fördelarna är att du själv äger och innehar guldet. När det har varit oroliga tider världen över har många historiskt sett vänt sig till guldet för att säkra sina tillgångar.

Som medlem i organisationen Guldalliansen får vi dagligen uppdateringar om guldpriser och kan erbjuda ett fler olika alternativ. Varje tacka är av 99.99% återvunnet guld tillverkat i Tyskland och präglade med märket C.Hafner. Alla guldtackor innehar Good Delivery Status, vilket innebär att de uppnår  The London Bullion Market Association (LBMA) fastställda kvalitets- och renhetskriterier som endast ett fåtal återvinningsföretag lyckats att nå.

Hos oss kan du beställa:

 • Smart pack 10x 1g tackor,
 • 1g,
 • 2g,
 • 5g,
 • 10g,
 • 20g,
 • 1 troy onuce, (31,1035 g)
 • 50g 
 • 100g

Fyll i formulär för beställning eller om du har frågor.

  Har du guld att sälja?

  Guldtackor och så kallat “byrålådeguld” kan du välja att antingen sälja för att få pengar på kontot eller omarbeta det till nya smycken. Priser och regler skiljer sig åt.

  Att sälja ditt guld.

  Vi köper ditt guld men för att göra detta krävs vissa åtgärder. Dels ska företaget du säljer till vara registrerat hos polismyndigheten och guldet ska även vägas med en godkänd våg som kalibreras regelbundet. Enligt regelverket ska polismyndigheten meddelas om vad vi har köpt in och av vem. Polisen har sedan 30 dagar på sig att kontrollera inköpet. Du som säljer har även rätt till 30 dagars ångerrätt. Detta innebär att när du säljer ditt guld till oss ber vi dig om ett kontonummer som vi kan sätt in dina pengar på när dessa 30 dagar har passerat. Dessa rutiner är till för att göra det svårare för kriminella att snabbt göra sig av med stöldgods.

  Investeringstackor.

  När vi köper in investeringstackor är vi rekommenderade att göra en analys innan vi bestämmer oss för att köpa in guldet. Detta beror på att det finns en lång tradition hos kriminella att förfalska tackor. När alla nödvändiga uppgifter skickats in och guldet kommer tillbaka från analys löper en period om 30 dagar innan vi kan betala ut pengarna till ditt konto.

  För att få dags priser och att få veta mer om processen använd kontakt formuläret ovan eller ring oss. Gå till kontakt

  Allt guld som vi köper in affineras och blir längre fram till nya vackra smycken.