Förlovnings- och vigselringar

Det finns inget smycke man väljer med större omsorg än förlovnings- och vigselringar. Ringen skall spegla er personlighet och samtidigt vara hållbar både design och kvalitetsmässigt. Genom att låta en guldsmed handtillverka era ringar bidrar ni till att just era krav blir tillgodosedda. Hos mig kan du och din partner vara med i designprocessen så att era ringar speglar er precis på det sättet ni önskar. Eller välj bland flera olika färdiga modeller med unik design till hög kvalitet. Mina ringar tillverkas i återvunnet och etiskt utvunnet guld liksom etiskt utvunna diamanter och andra vackra ädelstenar. För mer information om material och diamanter se här

På den här sidan hittar du mer information om tillverkning, olika typer av material och våra egna kollektioner av förlovnings- och vigselringar.

 

Vill ni boka in ett möte?

Önskar ni träffa mig för rådgivning eller design av era personliga ringar eller lägga beställning på några av mina modeller? Använd kontaktformuläret så hjälper jag dig med storleksguide, material eller ring så bokar vi en tid för ett personligt möte. Har ni inte möjlighet att besöka mig i butiken finns möjlighet att boka tid för videosamtal. 

Våra kollektioner

Förlovningsringar

Vigselringar

Guld legeringar

I dag finns det flera nyanser av guld. Eftersom alla mina ringar handtillverkas i egen verkstad kan du och din partner vara med och bestämma vilken färg just era ringar skall ha. Ringarna tillverkas i 18k guld som är återvunnet och etiskträtt framtaget. Nedan ser du hur nyanserna skiljer sig från varandra.

Vill du veta mer om våra diamanter och ädelmetaller?