Frakt och retur frakt.

§2 Leverans

Vi gör vårt yttersta för att din produkt skall vara dig tillhanda så fort som möjligt. Vi reserverar oss upp till 3 månaders leverans tid. Enklare solitärringar och släta ringar och smycken som vi har på lager kan levereras snabbare mellan 3-10 veckor i normala fall. 

Då varje smycke tillverkas unikt just efter er och era önskemål kan tyvärr ibland något inträffa längs produktionens gång som gör att jag får göra om hela smycket från grunden vilket kan orsaka en försening.” För oss är kvalitet det viktigaste i slutändan. Vi kontaktar er vid eventuella förseningar.

Om det yttre emballaget är skadat ta då inte emot paketet och anmäl detta till chauffören eller postombudet. Vid minsta oklarheter, kontakta oss.

Upptäcker du mot alla odds att något saknas eller är skadat när du öppnar försändelsen måste detta anmälas till oss vid första möjliga tillfälle.

Ikkan skickar en leveransbekräftelse till mejladressen eller det telefonnummer du angivit innan jag skickar varorna till dig. Om paketet kommer bort under transporten måste du meddela oss så snabbt som möjligt.

Leveranssätt.

Inom Sverige: Skickas med Postnord REK 

Alla  försändelser går att spåra via speditören.

För att hämta ut postpaket krävs att du kan visa upp giltig legitimation.

Eventuella leveransförseningar eller slutförsäljningar meddelas via e-post. 

Om du inte är nöjd med ett nytt angivet leveransdatum har du alltid rätt att avboka din order.” Vi kan inte erbjuda någon form av ersättning på grund av leveransförsening eller slutförsäljning.

Vi förbehåller oss rätten att ändra ert valda leveranssätt vid de tillfällen vi anser annat alternativ är effektivare.

Ej uthämtad vara: För paket som ej uthämtas debiteras en avgift för outlöst paket på 400 kr, det samma gäller om det ej går att leverera paketet till er. Det motsvarar de kostnader som orsakats av att skicka ut samt returnera paketet.

 

E-mail: ikkan@ikkan.net

Telefon: 070-3501649